Weerbericht:
Perioden met zon en een enkele bui, morgen bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Mountainbiker gewond bij Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 26-01-2019, 22.34 uur - Update: 27-01-2019, 16.22 uur
Mountainbiker gewond bij Burgh-Haamstede
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - In het bosgebied bij Burgh-Haamstede is zaterdag een mountainbiker gewond geraakt bij een valpartij. Er werd een traumahelikopter opgeroepen maar deze kwam niet meer ter plekke.

Het ongeluk gebeurde rond 14.55 uur in de buurt van de A. van der Weijdeweg. Volgens de brandweer, die ter plekke ging met een strandjeep, kwam het slachtoffer lelijk terecht op zijn stuur. De brandweerlieden hebben een eerste ambulanceteam opgepikt en dit vervolgens naar het slachtoffer gebracht.

Na onderzoek bleek het letsel niet dusdanig ernstig te zijn dat de komst van de traumahelikopter en een tweede ambulance nodig was. De komst hiervan werd daarom geannuleerd. Het slachtoffers is uiteindelijk op een brancard gelegd en afgevoerd naar een ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (27-1-2019 om 17:03)
Gebroken nekwervel en drie gebroken rugwervels dus blij dat ze er voor uitgerukt zijn.
Nathalie (27-1-2019 om 15:25)
@Mountainbiker, ik was erbij en ik zal je vertellen er was absoluut geen mogelijkheid tot lopen denk even aan het slachtoffer en zn familie voordat je zulke dingen zegt.
TT (27-1-2019 om 14:30)
Ja Grote Zus, jij hebt het over heel andere dingen dan die uit het bericht blijken. Mountainbiker, dat is wel het andere uiterste zeg ! Respect hoor !
Koos P. (27-1-2019 om 13:32)
TT, zat je achterop de fiets? Was je er uberhaupt bij?
Alfred (27-1-2019 om 10:03)
@ TT, weet je wat het kost als zo iemand wel iets ernstigs heeft en door dat er geen ambulance komt, langdurig moet worden verpleegd of erger nog blijvend invalide wordt?
Grote zus (27-1-2019 om 08:23)
Sorry hoor maar met gebroken nek en rugwervels kan en mag je niet eens meer zelf lopen, laat staan autorijden, dus het is zeker geen geldverspilling geweest om hem met de ambulance te vervoeren!!!