Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mountainbiker gewond bij Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 26-01-2019, 22.34 uur - Update: 27-01-2019, 16.22 uur
Mountainbiker gewond bij Burgh-Haamstede
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - In het bosgebied bij Burgh-Haamstede is zaterdag een mountainbiker gewond geraakt bij een valpartij. Er werd een traumahelikopter opgeroepen maar deze kwam niet meer ter plekke.


Het ongeluk gebeurde rond 14.55 uur in de buurt van de A. van der Weijdeweg. Volgens de brandweer, die ter plekke ging met een strandjeep, kwam het slachtoffer lelijk terecht op zijn stuur. De brandweerlieden hebben een eerste ambulanceteam opgepikt en dit vervolgens naar het slachtoffer gebracht.

Na onderzoek bleek het letsel niet dusdanig ernstig te zijn dat de komst van de traumahelikopter en een tweede ambulance nodig was. De komst hiervan werd daarom geannuleerd. Het slachtoffers is uiteindelijk op een brancard gelegd en afgevoerd naar een ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien (27-1-2019 om 07:24)
(TT), weet je wel hoeveel geld er naar buitenland gaat?
Mountainbiker (27-1-2019 om 03:43)
Ben het met TT eens.. kwam zelf ook eens op mn stuur terecht vervolgens op mn hoofd en schouder geland 4 ribben gekneus, schouder en sleutelbeen gebroken. Veel pijn maar wel zelf naar het ziekenhuis zonder ambulance. In het ziekenhuis keken ze verbaast hoe ik met deze verwondingen daar gekomen ben, nou me benen mankeren toch niks??
TT (27-1-2019 om 00:47)
Dat is een spreekwoordelijke storm in een glaasje water. Niks aan de hand, hoe vaak zijn we allemaal als kind niet eens gevallen en hadden we dan 'een gat in onze knie' of soms zelfs nog erger dan dat. Hoe vaak werden wij voor dit soort 'niet ernstige letsels' afgevoerd op brancards en naar ziekenhuizen vervoerd ? Het spijt me om het te zeggen maar dit is toch verspilling van zorggelden ? Premies stijgen de pan uit door dit soort akkefietjes.
Cookie-instellingen beheren