Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
80 files van totaal 277 km

Automobilist richt ravage aan in Nummer Eén

Toegevoegd: 27-01-2019, 07.21 uur - Update: 27-01-2019, 08.58 uur
Door: Roland de Jong

HOOFDPLAAT - In buurtschap Nummer Eén bij Hoofdplaat heeft een automobilist vannacht een flinke ravage aangericht.


De 23-jarige automobilist, afkomstig uit de gemeente Sluis, reed rond 05.15 uur vanuit de richting van Breskens over de Duivehoekseweg het buurtschap binnen. Bij een bocht in de weg raakte de bestuurder met zijn personenauto in de berm. Vervolgens reed hij een lantaarnpaal omver en botste hij tegen het hekwerk in de tuin van een woning. Ook raakte hij een geparkeerde personenauto.

Een ambulanceteam heeft zich over de automobilist ontfermd. Hij is per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van zijn letsel is niets bekend. Bergingsbedrijf VaRaMo uit Breskens heeft de auto getakeld. De geparkeerde auto is niet weggesleept maar liep wel flinke schade op aan de achterzijde.

Van de lantaarnpaal lag de elektriciteitsbedrading open. De wegbeheerder is hierover in kennis gesteld en de politie heeft uit voorzorg een lint rond de lantaarnpaal gespannen. Over de oorzaak van het ongeluk is nog geen informatie beschikbaar. De politie heeft inmiddels wel het vermoeden uitgesproken dat de man onder invloed reed. Er is een bloedproef afgenomen. De uitslag hiervan is nog niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (27-1-2019 om 10:44)
Op dat tijdstip? Laat me raden!!!
cq (27-1-2019 om 10:26)
De politie snapt het weer eens niet, wel of drank in het spel in combinatie hoge snelheid en met de bochten daar om verkeer af te remmen wat denk je wat er gebeurt....juist. Een ander combinatie kan ook Smartphone natuurlijk, stel je voor. En de daar tot hoge snelheden van het rijden van auto,s richting Hoofdplaat. Visa versa met een borrel op, ken je ze nee.....regelmatig hoor! Dan het verkeer in richting Breskens met hun auto,s tientallen keren heen en weer flaneren met hun auto over het spui plein Breskens, gemeente Sluis een tip ontsluiten het verkeer Nummer een, en Spui plein Breskens hoe vindt je die?
Hans Grimbergen (27-1-2019 om 09:51)
Uit eindelijk moest het er van komen dat er een zwarte Golf schade zou aanrichten in of buiten het dorp Hoofdplaat. ik ga geen mensen beschuldigen want er zijn meer zwarte Golfjes op de weg maar mocht het zo zijn dat het om deze gaat dan zal het nu klaar zijn met snelheden van 80 of zelfs 100 Kmh door Hoofdplaat. We gaan het zien. Maar er zijn nog meer van deze piraten op de weg. Jammer dat onze politie mensen er geen tijd voor hebben om meer controles uit te voeren op de stille uurtjes, wat bij ons dus niet stil is
Danny (27-1-2019 om 09:30)
Als hij onder invloed was, dan zou het toch prachtig zijn dat hij alles uit eigen zak zou mogen betalen? Paar auto’s, lantaarnpaal, hekjes, ambulance, politie en brandweer. Gewoon lekker 500 euro per maand, een jaar of 10? En dan ook geen rijbewijs in die tijd natuurlijk. Afbetaald is rijbewijs terug!
Edwin (27-1-2019 om 08:35)
Is daar een racebaan, overdag is het al niet beter met al dat sluipverkeer
Cookie-instellingen beheren