Brandweer ingezet voor stormschades

Toegevoegd: 28-01-2019, 09.47 uur

De inzet bij de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen.
De inzet bij de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De harde wind heeft vannacht op verschillende plaatsen voor inzet van de vrijwillige brandweer gezorgd.

Bij de Pioenlaan in Vlissingen werd de brandweer ingezet omdat bij een bouwlocatie één en ander was los- en weggewaaid. Een soortgelijke inzet was rond 02.05 uur bij de Radenhove in Middelburg. Hier waren bij bouwsteigers enkele zeilen gescheurd. Ook waren enkele steigerbuizen gebroken.

Bij de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen waaide rond 02.30 uur een boom om. De brandweer van Terneuzen kwam ter plekke om de boom weg te halen. Rond 04.15 uur waaide bij de Kloosterweg in Burgh-Haamstede ook een boom om. Hiervoor werd de brandweer van Burgh-Haamstede ingezet.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een inwoner (28-1-2019 om 21:47)
Brandweermannen ik ben echt trots op jullie allen Altyd klaarstaan voor de medemensen Ook in de nacht .Chapeau Dank je wel allen .