Dode man Plein 1940 stierf aan overdosis

Toegevoegd: 28-01-2019, 12.00 uur

Het slachtoffer overleed destijds ondanks geruime tijd te zijn gereanimeerd.
Het slachtoffer overleed destijds ondanks geruime tijd te zijn gereanimeerd.
1
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De man die deze zomer dood werd aangetroffen op Plein 1940 in Middelburg overleed aan een overdosis drugs. Dat is vandaag, exact zeven maanden later, door de politie bekendgemaakt.

Het slachtoffer werd op 28 juni rond 06.00 uur levenloos aangetroffen in de Middelburgse binnenstad. Hij werd nog gereanimeerd maar overleed ter plekke. De politie startte vervolgens een onderzoek en zette de vindplaats af met schermen. Onderzoek wees een dag later al uit dat er geen sprake was van een misdrijf.

Uit het onderzoek naar de doodsoorzaak is gebleken dat de man aan een overdosis drugs is overleden, zo is vandaag bekend gemaakt. Volgens de politie is het onderzoek nu afgerond.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J.B (28-1-2019 om 13:48)
We missen je Mo! R.i.P never forgotten!