Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 72 km

OM wil veelpleger naar instelling

Toegevoegd: 30-01-2019, 16.35 uur
OM wil veelpleger naar instelling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Tegen de 32-jarige A. B. uit Vlissingen is woensdag de zogeheten ISD-maatregel geëist, een verblijf van maximaal twee jaar in een instelling voor veelplegers.


B. wordt ervan verdacht op 18 en 19 september vorig jaar bij de AH in zowel Vlissingen als Middelburg de nodige spullen te hebben gestolen, zoals veertien pakken vlees, meeneemmaaltijden en luchtverfrissers.

Ook zou hij op 24 oktober een ruzie hebben beslecht door een klap uit te delen. De uitspraak is over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (30-1-2019 om 19:10)
Het is voor ons te hopen dat hij er van leert en er beter uit komt. Dan moet hij wel een zeer intensieve begeleiding/ training krijgen om het recidive gedrag af te leren. Vaak is het echter en zeker in geen gevangenis dat het juist de andere kant op gaat. Een gevangenis is namelijk een opleidings instituut voor criminelen om het vak beter te leren. Men leert en leert van andere criminelen. Het is te hopen dat het hier juist anders gaat omdat er veelplegers behandeld worden
Cookie-instellingen beheren