Spookrijder in gestolen auto door tunnel

Toegevoegd: 31-01-2019, 13.48 uur

Spookrijder in gestolen auto door tunnel
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Woensdagavond rond 23.30 uur meldde een getuige dat er een spookrijder door de Sluiskiltunnel reed. Agenten zijn meteen gaan kijken en troffen de auto, op de verkeerde rijbaan, voor de slagbomen van de tunnel.

De agenten lieten de man blazen. Eerst op straat en daarna op het bureau. Uit de ademanalyse bleek dat de man bijna vier keer teveel had gedronken. Hij blies 800 ug/l. De auto waarin hij reed bleek even tevoren te zijn gestolen in België. De eigenaar van het voertuig is door de Belgische politie in kennis gesteld. Zij gaat aangifte van diefstal doen.

De auto was flink beschadigd en de rechtervoorband was verdwenen. De aangehouden verdachte, een 36-jarige inwoner van Eine (B), was niet in het bezit van een rijbewijs. Na een overleg met het Openbaar Ministerie is besloten dat de man een dagvaarding krijgt en dat hij zich te zijner tijd voor de rechter mag verantwoorden. De auto is weggesleept door een takelbedrijf.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nick (2-2-2019 om 08:31)
Dit klinkt zo raar, denk eerder dat de beste man ruzie had met zijn vriendin en dat hij daarna is weggereden in haar auto of zoiets dergelijks... Kan het fout hebben maar hier zit toch een luchtje aan.
TT (1-2-2019 om 09:49)
Met zo'n waslijst aan feiten en overtredingen kon de man met een dagvaarding op zak weer zijns weegs gaan 'om zich te zijner tijd voor een rechter te verantwoorden' ???? Ik lees hier weleens dat er lui zijn die dit soort acties meerdere keren uithalen, dat is op deze manier dan niet zo heel verwonderlijk natuurlijk. Auto stelen, je volgieten, zonder rijbewijs die auto spookrijdend aan gort rijden en een korte tijd later (in verhouding tot die feiten) kun je met een papiertje op zak weer gaan.
john (1-2-2019 om 06:41)
DE man is vrijgelaten ? misschien iets voor het programma KAN NIET WAAR ZIJN
R2 (31-1-2019 om 23:01)
Het zou anders zijn geweest als deze man NL was .Waarschijnlijk even torentijd. En was dit in Be gebeurd met een NL man had je er een paar weken niet van gehoord .
Kees (31-1-2019 om 18:42)
Spookrijden in de tunnel is al niet zo snugger maar zeker niet in een gestolen auto
VanC (31-1-2019 om 17:21)
4x teveel gedronken. Niet in bezit van rijbewijs. En rijden in gestolen auto. Nou meneer ga lekker naar huis en tegen de tijd dat we plekje hebben dan sturen we u een brief. Dus vrijbrief om als geen inwoner van Nederland hier maar te doen waar je zin in hebt???