Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Omgeving geëvacueerd na gaslek Nieuwdorp

Toegevoegd: 01-02-2019, 14.30 uur
Foto 5 van 15

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Euforische Graaistemming (4-2-2019 om 06:26)
@ Peike, welke van de vele incidenten op de moerdijk doelt u op ? het terugkerende karakter van chemierampen op de moerdijk, en talloze vergelijkbare locaties, geeft eerder te denken dat men helemaal niets leert. Behalve dat de economie voor de veiligheid en de levens van mensen gaat, maar daar mag u in maart weer voor stemmen. Want in ons achterhoofd weten we allemaal donders goed hoe het WEL zit.
Panki (3-2-2019 om 12:43)
Vopak heeft geen bedrijfsbrandweer. Wel effectieve brandbestrijdings middelen.
. (2-2-2019 om 17:38)
Er is sinds dit jaar geen bedrijfsbrandweer bij vopac Jan.
Peike (2-2-2019 om 01:41)
Jan, dat is geregeld in de Wet Veiligheidsregio's. Er is een aanwijsbeleid voor bedrijfsbrandweren. Dat ligt aan de mogelijke scenario's bij BRZO bedrijven. Er is daarnaast ook veel geleerd van Moerdijk.
Jan (1-2-2019 om 19:27)
Het is maar goed dat Vopak een eigen bedrijfsbrandweer heeft met de juiste kennis van zaken. Het zou verplicht moeten zijn bij bedrijven die omgaan met gevaarlijke stoffen. Een bedrijfsbrandweer had in Moerdijk een hoop milieuschade kunnen voorkomen.
Cookie-instellingen beheren