Zeelandbrug afgesloten na ongeluk

Toegevoegd: 01-02-2019, 16.35 uur

Het hooi op de Zeelandbrug.
Het hooi op de Zeelandbrug.
1
© Foto: Provincie Zeeland
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - De Zeelandbrug is vanmiddag na een ongeluk volledig afgesloten voor het verkeer. Rond 17.30 uur zal de weg weer worden vrijgegeven.

Rond 14.30 uur verloor een vrachtwagen een deel van zijn lading met hooi. Een bestelbus knalde op deze lading. De chauffeur raakte hierbij gewond. De bestelbus kon snel worden weggesleept, maar het hooi ligt nog op beide weghelften van de brug over een lengte van ongeveer honderd meter.

Het verkeer wordt omgeleid via de A58 naar Middelburg, over de Oosterscheldekering richting Schouwen-Duiveland en dan over de N59. Volgens de Provincie Zeeland is de stremming rond 17.30 uur verholpen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750