Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en een enkele bui, morgen regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Schade bij botsing in Vlissingen

Toegevoegd: 01-02-2019, 22.06 uur
Het ongeval in Vlissingen.
Het ongeval in Vlissingen.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - In Vlissingen zijn vrijdagavond twee personenauto’s op elkaar gebotst. Er ontstond schade, maar niemand raakte gewond.

Rond 20.10 uur vond de kop- staartbotsing plaats op de President Rooseveltlaan ter hoogte van het Baskenburgplein. Een automobilist botste door nog onbekende oorzaak op zijn voorganger. Vooral de achterste auto raakte beschadigd.

Er is een ambulance ter plaatse gekomen welke een betrokkene heeft onderzocht. Deze man hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Eén van de auto’s is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ideeuitzeelandia (4-2-2019 om 21:23)
Hier een paar ideeèn betreft verkeersveiligheid(kost geld ja) - Mini drempels doe heel laag zijn, maar wel duidelijk maken dat er een zebrapad recht voor je neus ligt. -Spiegels op hoeken van straten plaatsen waar men geen zicht op fietsers etc heeft. -Mini drempels en felle kleuren zebra paden(Sorry voor herhaling)
Vlissinger (4-2-2019 om 09:17)
@jos: Heel knap dat u aan dit artikel kan herleiden dat stoppen voor een zebrapad en hoge snelheid de oorzaak was van dit voorval.
jos (2-2-2019 om 18:58)
Tja, stopt er eindelijk iemand voor het zebrapad , knalt er iemand achter in je ...... De toedracht lijkt me dan toch duidelijk......Er wordt te hard gereden en de meeste bestuurders hebben schijt aan een zebrapad!