Gewonde bij botsing in Terneuzen

Toegevoegd: 02-02-2019, 14.49 uur

Gewonde bij botsing in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Bij een aanrijding tussen een auto en een fietsster in Terneuzen is vanmiddag tenminste één persoon gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 12.10 uur op de kruising van de Haamanweg met de Lange Reksestraat. Meerdere ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen. De helikopter is niet meer ter plaatse gekomen en er is een gewonde met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Een woordvoerster van de politie kon vanmiddag nog niks vertellen over het voorval. Volgens omstanders werd het slachtoffer aangereden op het fietspad. Over de toestand van het slachtoffer is dan verder ook niks bekend. De automobilist kon met zijn beschadigde auto verder rijden, de fiets is opgehaald.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750