Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Cash en harddrugs in verborgen ruimte auto

Toegevoegd: 04-02-2019, 14.55 uur
De politie heeft de auto minutieus onderzocht.
De politie heeft de auto minutieus onderzocht.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

HULST - Op de Grote Markt in Hulst is zondag een man aangehouden op verdenking van drugsdealen. In zijn auto werd een verborgen ruimte gevonden met daarin ruim 10.000 euro cash en een handelshoeveelheid harddrugs.


Volgens de politie werd extra toezicht gehouden rond de Beestenmarkt vanwege de toegenomen overlast van drugshandel. De betreffende auto werd rond 13.30 uur aan de kant gezet. Agenten vonden in de auto aanwijzingen voor een verborgen ruimte. De 22-jarige Rotterdamse bestuurder werd hierop aangehouden. Hij is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. De Rotterdammer zit nog vast.

De auto werd voor verder onderzoek in beslag genomen en naar een politiebureau gebracht. Tijdens het onderzoek werd vervolgens inderdaad een verborgen ruimte gevonden. In deze ruimte lag ruim 10.000 euro aan contanten verstopt. Ook vond de politie een handelshoeveelheid drugs. Het geld en de drugs werden in beslag genomen.

Het onderzoek leidde verder naar een woning aan de Beestenmarkt. Met toestemming van de rechter-commissaris werd ook hier een onderzoek ingesteld. Binnen werd nog een bolletje cocaïne gevonden en in beslag genomen. De politie is nog bezig met het onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (7-2-2019 om 11:32)
Mooie actie en goed resultaat! Ook goed van de omwonenden- of bekenden dat men meldingen heeft gedaan zoals ik opmaak, compliment.
Klaas (5-2-2019 om 08:03)
Goed gedaan. Tijd voor een grote schoonmaak.
Stekeblind (4-2-2019 om 16:16)
Toen ik 22 was reed ik ook al in een dikke mercedes. nee hoor, toen was ik nog mijn stufie aan het terugbetalen, iets wat anderen blijkbaar niet hoeven ? Goed, dit kruimelgeval is even bezig maar het grote aantal criminelen dat in crimineel dure auto's rondrijd en waar justitie stekeblind voor is begint nu toch wel walgelijk storend te worden. Tijd om maar eens wat anders te gaan stemmen, misschien op een partij met wel daadkracht, die er zelf niets aan verdienen...opruimen die drugskartels, Onder EN bovenwereld ! Speciaal voor de laatste groep de doodstraf weer instellen graag.
JFK (4-2-2019 om 15:58)
Gelijk, met harde hand, korte metten mee maken! Straffen zouden veel zwaarder moeten zijn.
Jokko van der Sneuk (4-2-2019 om 15:24)
10.000 cash in de wagen, en nog een boel hard drugs.... zo verborgen was de ruimte nu ook weer niet, als ik dit zo lees.. die "zoek mannen" zijn natuurlijk zeer bedreven in hun werk.... in een auto iets verstoppen ?? zakje wiet van meer als 5 gram, zou kunnen, maar als de hond het ruikt... ben je ook aan de beurt
Cookie-instellingen beheren