Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man heeft 81 zeebaarzen in kofferbak

Toegevoegd: 05-02-2019, 10.10 uur
De vissen zijn geschonken aan vogelopvang De Mikke.
De vissen zijn geschonken aan vogelopvang De Mikke.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - De politie heeft maandag op de Maaidijk in Oostburg een man aangehouden die 81 illegaal gevangen zeebaarzen bij zich had.


Omdat je sinds 1 oktober 2018 als recreatieve visser maar één gevangen zeebaars bij je mag hebben was de man, die geen vaste woon- of verblijfplaats heeft maar uit de omgeving van Rotterdam komt, in overtreding. Volgens de politie zou de man de vissen hebben gevangen in België. De vissen waren verdeeld over vier tassen.

Volgens de politie zijn de vissen in overleg met het Openbaar Ministerie (OM) naar vogelopvang De Mikke in Middelburg gebracht zodat ze gevoerd konden worden aan de vogels die daar worden opgevangen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een inwoner (5-2-2019 om 14:13)
Moet je toch wel heeeeel goed kunnen vissen met zo n vangst Knap zeg.
Angèle (5-2-2019 om 13:33)
Hallo zeg....aan de vogels! Hadden een heleboel mensen van de voedselbank niet een keertje lekker kunnen eten??? Dit is nou Nederland
Goesenaar (5-2-2019 om 11:03)
Zou gelijk auto in beslag nemen.
Cookie-instellingen beheren