Weerbericht:
Vannacht en in de ochtend regen. Vooral langs de kust veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestelbusje schiet van A58, 1 gewonde

Toegevoegd: 05-02-2019, 11.58 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Bij de afrit van de A58 tussen Middelburg en Nieuw- en Sint Joosland is vanochtend een bestelbusje van de weg geraakt. De bestuurder raakte gewond.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond half elf toen de bestuurder vanaf de snelweg uit de richting van Goes kwam en de N57 op reed. Net voor de vangrail in de bocht raakte hij in de linkerberm en schoot hij van het talud.

Zowel de politie als de ambulancedienst en de brandweer werden opgeroepen maar de automobilist bleek niet bekneld te zitten. Bij aankomst van de hulpverleners was hij al uit het voertuig. Hij kon meteen de ambulance in om behandeld te worden. De brandweer heeft nog wel de accu van de auto losgekoppeld. Bergingsbedrijf Kuzee had het voertuig rond 11.10 uur getakeld.

De oorzaak van het ongeluk is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750