Jongen buiten bewustzijn, fietser rijdt door

Toegevoegd: 05-02-2019, 14.50 uur

Jongen buiten bewustzijn, fietser rijdt door
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op De Overloper in Middelburg is zaterdag een fietser buiten bewustzijn geraakt na een ongeval. De tegenpartij is er na de botsing vandoor gegaan.

Het ongeluk gebeurde rond 19.00 uur. Het 16-jarige Middelburgse slachtoffer fietste rond dat tijdstip met een andere jongen op het fietspad toen hij plots op een tegenligger botste. “Ze kwamen allebei ten val en de tegenpartij ging er vervolgens, de jongen gewond achterlatend, vandoor”, zo zegt de politie vandaag.

Van de doorgereden fietser is bekend dat het gaat om een jongen met een getinte huid. Hij droeg een pet, had zwart krullend haar en droeg een koptelefoon op zijn hoofd. Hij droeg een blauwe gewatteerde jas van het merk P.J.S en hij had een Louis Vuitton-tasje bij zich. Hij reed op een witte elektrische fiets.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klaas (6-2-2019 om 00:37)
Beterschap voor de jongen. Moet wel een stoere nietsnut zijn om door te rijden na een ongeval. Deze ongelikte beer mag van mij vervolgd worden maar dat zal wel niet gebeuren, vast een moeilijke jeugd gehad..... fatsoen is ver te zoeken tegenwoordig.