Weerbericht:
Enkele buien, geleidelijk droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 67 km

Bewoner ademt rook in bij brand Vlissingen

Toegevoegd: 06-02-2019, 00.43 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de Scheldestraat in Vlissingen is dinsdagavond laat brand uitgebroken in de keuken van een woning. Eén persoon ademde rook in.


De brand werd rond 23.25 uur ontdekt. Er werd vrijwel direct opgeschaald naar middelbrand en de Vlissingse brandweer rukte uit met twee tankautospuiten en een hoogwerker. De hoogwerker hoefde uiteindelijk niet ingezet te worden.

De bewoners van de woning zelf en die erboven waren snel buiten. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland ademde één bewoner desondanks rook in. Hij is geruime tijd ter plekke door ambulancepersoneel behandeld maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Rond 23.50 uur kon de brandweer het sein 'brand meester' geven.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren