Weerbericht:
Perioden met regen. Woensdag af en toe zon, kans op een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Laatste kijkdag voor in beslag genomen voertuigen

Toegevoegd: 06-02-2019, 01.10 uur
Laatste kijkdag voor in beslag genomen voertuigen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De gemeente Middelburg houdt woensdag een kijkmiddag voor voertuigen die langer dan 13 weken geleden zijn geruimd. Het gaat onder meer om bromfietsen en aanhangwagens.

De rechtmatige eigenaren kunnen tussen 13.00 en 16.00 uur terecht in de gele loods aan de Kleverskerkseweg 53G in Middelburg (achter de Voedselbank). Volgens de gemeente gaat het om de laatste ophaalmogelijkheid voor verschillende voertuigen en fietsen. De fietsen werden op 29 mei en 31 oktober vorig jaar weggehaald bij het NS-station.

Bij de gemeente staan ook nog twee brommers van het merk Qingqi (kentekens BD6-07S en FX0-39k). Verder staat er nog een Yamaha-brommer met het kenteken DT1-07F, een Peugeot-scooter met het kenteken D-8-2RF en een rode scooter zonder kenteken van het merk Kymco.

De gemeente is ook nog altijd op zoek naar de rechtmatige eigenaren van enkele aanhangwagens. Een aanhanger met het kenteken 93-HR-PP werd op 27 juli 2018 weggehaald. Op 2 november 2018 gebeurde dat met een aanhanger met het kenteken 88-TB-FD.

Ook staat nog altijd een aanhanger zonder kenteken gestald die op 11 oktober 2018 werd weggehaald bij de Hertzweg. Hetzelfde geldt voor een vouwwagen zonder kenteken welke op 30 september 2016 bij de Rondeel werd weggehaald.

De fietsen kunnen door de rechtmatige eigenaren worden opgehaald tegen betaling van €15. Zij dienen een geldig legitimatiebewijs en een passende fietssleutel mee te nemen. Het bedrag moet contant worden voldaan. Voor de overige vermelde voertuigen zullen de kosten van verwijdering en opslag in rekening gebracht worden.

Niet opgehaalde voertuigen worden na de kijkmiddag verkocht, vernietigd, of geschonken aan bijvoorbeeld een goed doel.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zwarte piet (6-2-2019 om 13:16)
Beetje raar dat je voor je eigen spullen moet betalen !!! En nog contant !!! WIE IS HIER NOU EEN DIEF!!!!
Wat is het probleem (6-2-2019 om 12:41)
De eigenaren van de scooters met kenteken en de aanhangers met kenteken kunnen ze toch gewoon een berichtje doen die kunnen ze gewoon via het kenteken register opzoeken Op deze manier is het volgens mij legale diefstal wat de gemeente doet