Weerbericht:
Eerst vrij veel sluierwolken, vannacht in het noorden kans op een mistbank
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Inzamelingsactie voor gezin Oost-Souburg

Toegevoegd: 06-02-2019, 01.17 uur - Update: 07-02-2019, 20.20 uur
De brand richtte dinsdag flink wat schade aan.
De brand richtte dinsdag flink wat schade aan.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Naomie Westerbeke uit Oost-Souburg is een inzamelingsactie gestart voor het gezin dat dinsdag in die plaats werd getroffen door een felle brand in hun woning.

De brand in het huis aan de Wittezeestraat werd rond 12.25 uur ontdekt. Er kwam al snel veel rook vrij. De brandweer had de brand vrij snel onder controle maar deze had toen al flink wat schade aangericht.

In een Facebookbericht van basisschool De Burcht-Rietheim is te lezen dat het gezin onder meer kleding, speelgoed en knuffels kan gebruiken. “Alle deze spullen zijn geruïneerd door brand- of roetschade. Alles wat zij hebben, is de kleding die zij nu dragen.”

“Wie o wie heeft er misschien een setje kleding over voor hen of speelgoed waar niet naar omgekeken wordt zodat zij de eerste dagen iets hebben om aan te trekken of mee te spelen? Gijs heeft maat 134/140, Brecht maat 128 en Boris 104/110 Geert heeft kledingmaat M en Dorien maat 38”, zo vervolgt men de oproep.

Blom en De Ridder Uitvaartverzorging dat haar werkzaamheden vanuit de woning uitvoerde blijft overigens gewoon aan het werk. "Ook het kantoor is ongedeerd. U kunt zoals altijd 24 uur per dag, 7 dagen per week op ons rekenen", zo schrijft het bedrijf in een ander Facebookbericht.

Update 7 februari 2019: De inzamelingsactie heeft dusdanig veel resultaat gehad dat deze inmiddels is beëindigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750