Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gemeente sluit drugspand Wemeldinge

Toegevoegd: 06-02-2019, 10.20 uur
Gemeente sluit drugspand Wemeldinge
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WEMELDINGE - Een drugspand aan de Prinses Beatrixweg in Wemeldinge is nog tot 1 mei dicht. De gemeente heeft het pand voor drie maanden gesloten.


De politie deed op 18 december een inval in de betreffende woning. Tijdens een doorzoeking werd vervolgens harddrugs aangetroffen. Volgens de gemeente Kapelle werd vanuit de woning vermoedelijk ook gehandeld in harddrugs.

in een bericht op de gemeentesite roept burgemeester Huub Hieltjes inwoners op om zelf ook te zorgen voor veiligheid. "Door elkaar aan te spreken op onwenselijke situaties, maar verdachte situaties ook te melden bij de politie. Samen kunnen we de gemeente veilig houden", aldus Hieltjes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren