Extra controles fietsen op trottoir Hulst

Toegevoegd: 06-02-2019, 10.29 uur

Extra controles fietsen op trottoir Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - De gemeente Hulst gaat, mede vanwege enkele valpartijen, extra controleren op het fietsen op het trottoir bij de Frans van Waesberghestraat in Hulst.

Een deel van de straat is momenteel afgesloten vanwege bouwwerkzaamheden op de hoek van de Frans van Waesberghestraat en de Vismarkt. Volgens de gemeente wordt daarom door fietsers het voetpad regelmatig gebruikt als fietspad. "Ook brommers en scooters nemen deze route. Dit is absoluut niet de bedoeling. Het zorgt voor gevaarlijke situaties en heeft reeds valpartijen tot gevolg gehad", zo zegt de gemeente.

De komende tijd gaan buitengewone opsporingsambtenaren (BOA’s) van de gemeente exta controleren. Overtreders zullen worden beboet. De werkzaamheden duren overigens nog tot eind mei.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willy (6-2-2019 om 15:14)
Op steensedijk rijden meer mensen opde stoep dan in de van Waesberghestraat