Weerbericht:
Wolkenvelden, vooral in de middag af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Illegale bewoning in gesloten hennepkwekerij

Toegevoegd: 06-02-2019, 15.29 uur
Deze auto werd in Poortvliet in beslag genomen.
Deze auto werd in Poortvliet in beslag genomen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

THOLEN - De politie heeft dinsdag in Tholen bewoning geconstateerd in een pand dat was gesloten vanwege de vondst van een wietkwekerij. Elders in de gemeente Tholen nam de politie een auto in beslag.


De illegale bewoning werd geconstateerd bij de Schelde-Rijnweg. De politie deed op dinsdag 15 mei een inval bij het pand en liet destijds weten dat binnen bijna 500 hennepplanten stonden en dat de stroom voor de plantage illegaal werd afgetapt.

Het flexteam trad samen met de gemeente binnen bij een pand aan de Hogeweg in Poortvliet. Hier nam men een auto in beslag. Door de Belastingdienst werd een vordering betekend voor een aanzienlijk bedrag.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750