Duo betrapt bij inrichten wietkwekerij

Toegevoegd: 06-02-2019, 15.30 uur

Duo betrapt bij inrichten wietkwekerij
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

'S-GRAVENPOLDER - De politie heeft dinsdagavond twee personen aangehouden die bezig waren een hennepkwekerij in te richten in een huurpand.

Volgens de politie werd de kwekerij aan de 's-Gravenstraat ontdekt tijdens een inspectie door de verhuurder van het pand. Achter in de garage, vastzittend aan de woning, zag de verhuurder een drietal nieuw gebouwde ruimtes waarvan er twee waren ingericht als hennepkwekerij.

Voor de verhuurder was dit reden om onmiddellijk de politie te informeren. De verdachten, een vrouw van 25 en een man van 26 en beiden met de Poolse nationaliteit, zijn door opgeroepen agenten aangehouden en meegenomen naar een politiecellencomplex. Beiden zitten nog vast.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (7-2-2019 om 11:06)
Groot compliment voor de verhuurder voor zijn observatievermogen en zijn alertheid. Goed dat hij hierop actie heeft ondernemen door dit direkt te melden. Hiervoor wil je als verhuurder inderdaad niet aansprakelijk gesteld worden. @Mikel, zo te lezen aan jouw tekst ben je erg goed op hoogte van details, was jij er ook bij aanwezig?
mikel (6-2-2019 om 17:30)
weed kweken is in dit geval alleen maar een aanname.stond er weed nee..waren er stekjes nee..welk bewijs is er..niets dus
Wietske Polak (6-2-2019 om 16:44)
Ze zeggen dat ze hier heen komen voor de betere salarissen, maar blijkbaar toch nog niet genoeg ? Of is dit een teken van inburgering ?
Joris (6-2-2019 om 16:36)
Worden straks met een dagvaarding heengezonden. Tegen de tijd dat de rechtzitting begint zijn ze onvindbaar en hebben elders een kwekerij opgezet. Dit is het gebruikelijke vervolg op berichten zoals deze.
fredje (6-2-2019 om 15:38)
Fijn he, haal je ze binnen, gaan ze linea recta de criminaliteit in...