Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Heistelling omgevallen op bouwplaats Yerseke

Toegevoegd: 06-02-2019, 15.35 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Op een bouwlocatie aan De Zaete in Yerseke is woensdagmiddag een hei-installatie omgevallen. Er is niemand gewond geraakt.


Op de locatie aan de Oosterschelde, vlakbij de Korringaweg, wordt sinds 15 januari gebouwd aan een appartementencomplex. Carédo realiseert ter plekke een kleine 30 “luxe comfortwoningen” die bedoeld zijn voor 50-plussers.

Vanmiddag ging het door onbekende oorzaak mis en viel de aanwezige heimachine om. Het gevaarte ligt nog op de bouwplaats en momenteel wordt onderzocht hoe de stellage het best weer overeind gezet kan worden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (8-2-2019 om 09:03)
Mooie video weergave ! ,, de top ligt in het water zie ik... de giek volledig verwoest, door die knik van de dijk... machinist cabine zat aan de goede (boven) kant... het lijkt mij dat hij van de planken is gereden per ongeluk.
Cookie-instellingen beheren