Gaslek Kwekerijweg Sint-Philipsland

Toegevoegd: 06-02-2019, 19.39 uur

De brandweer heeft ter plekke metingen gedaan. De brandweer heeft ter plekke metingen gedaan.
De brandweer heeft ter plekke metingen gedaan.
1 2
© Foto: Brandweer Sint Philipsland
Door: Roland de Jong

SINT PHILIPSLAND - De brandweer van Sint Philipsland is woensdag met spoed uitgerukt voor een melding van een mogelijke gaslekkage.

Een voorbijganger had rond 13.35 uur 'bubbels' uit de straat bij de Kwekerijweg zien komen. Eénmaal ter plekke zorgde de brandweer voor een veilige zone en vervolgens werden metingen uitgevoerd. Er bleek inderdaad sprake te zijn van een gaslek.

Nadat energiebedrijf Enduris ter plekke was gekomen, kon de brandweer terugkeren naar de kazerne. Enduris heeft de beschadigde leiding gerepareerd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (7-2-2019 om 07:36)
Dit komt meer voor zou er wel controle zijn wat de leeftijd ven leiding zijn die vervangen zou moeten worden om zoiets te voorkomen