Weerbericht:
Bewolkt en regen, van het zuidwesten uit droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeluk Kapelle

Toegevoegd: 06-02-2019, 19.44 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Bij een verkeersongeval op de Noordhoeksewegeling bij Kapelle is woensdagavond de bestuurder van een personenauto gewond geraakt.


Het voertuig raakte omstreeks 18.20 uur vlakbij knooppunt Vierwegen van de weg om uiteindelijk tot stilstand te komen in een droge greppel. Waardoor dat precies gebeurde, is nog niet bekend. Een ambulanceteam kwam met spoed ter plekke om zich over de gewonde te ontfermen.

De gewonde is per ambulance afgevoerd. Over de aard en de ernst van het letsel van het slachtoffer is niets bekend. De politie heeft de komst van bergingsbedrijf De Moor afgewacht en rond 19.10 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750