Weerbericht:
Zonnig, droog en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Agenten onwel bij incident gevaarlijke stof Sluiskil

Toegevoegd: 07-02-2019, 12.50 uur - Update: 07-02-2019, 13.57 uur
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - In de Stroodorpestraat in Sluiskil zijn donderdagochtend twee agenten onwel geworden toen zij onderzoek deden. De brandweer heeft de locatie inmiddels veilig verklaard.


In opdracht van de rechter-commissaris waren politie-agenten naar de Stroodorpsestraat gegaan om daar onderzoek te doen in één of meerdere loodsen. Toen agenten ter plekke een container openden, werden twee van hen onwel. Hierop werd rond 11.45 uur alarm geslagen.

De melding van het incident kwam rond 11.45 uur binnen. Twee brandweerwagens en een ambulanceteam werden ter plekke gestuurd. De brandweer deed metingen en de agenten werden door de ambulancedienst nagekeken en behandeld.

Uiteindelijk werden geen verhoogde waardes gemeten. Volgens de politie zijn de agenten vermoedelijk onwel geworden door een reinigingsmiddel waarmee vaten worden schoongemaakt. Mede vanwege de harde wind werd een ruime afzetting gemaakt. De straat was tot circa 13.45 uur dicht tussen de kruising met de Visartstraat en die met de Louisastraat en de Kanaalweg.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (8-2-2019 om 09:09)
ze zochten wiet, die zagen ze niet..... ze keken naar andere waar en werden naar... nooit zomaar je neus in andermans zaken steken...in dit geval !!! gaat men nu anders controleren, of moet het net zo aflopen als in Belgie met die 3 doden door chemicalien ??
Willem (7-2-2019 om 16:39)
Gevaarlijke stoffen opslag midden in het dorp?
Cookie-instellingen beheren