Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 75 km

Woningbrand IJzendijke ontdekt dankzij rookmelder

Toegevoegd: 07-02-2019, 13.47 uur
Woningbrand IJzendijke ontdekt dankzij rookmelder
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

IJZENDIJKE - Dankzij een rookmelder is inwoonster van IJzendijke vanochtend vroeg tijdig geattendeerd op een brand in haar woning.


De vrouw lag rond 06.00 uur te slapen in haar woning aan de Oranjedijk in buurtschap Roodenhoek toen ze wakker werd van het gepiep van een rookmelder. Bij de kachel breek brand te zijn ontstaan. Nadat 112 was gebeld rukten blusploegen uit Biervliet en Breskens uit om te blussen. Ook de hoogwerker van de post Oostburg ging ter plekke.

Nadat de brand was geblust en een uitgebreide nacontrole was gedaan, kon de brandweer terugkeren naar de kazerne. Salvage is ingeschakeld om te helpen bij het afhandelen van de ontstane schade.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Galaxy (7-2-2019 om 20:28)
Waarom is IJzendijke zelf niet uitgerukt? Te weinig opkomst?
Cookie-instellingen beheren