Weerbericht:
Een enkele bui, vanavond geleidelijk meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie pakt auto af vanwege wietkwekerij

Toegevoegd: 07-02-2019, 18.47 uur
De auto werd maandag afgesleept.
De auto werd maandag afgesleept.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft maandag in opdracht van de officier van justitie in Terneuzen de personenauto van een hennepkweker in beslag genomen.

Vorig jaar november werd een ondergrondse hennepkwekerij ontdekt in de achtertuin van een woning in Terneuzen. Na onderzoek bleek dat onder andere een 50-jarige Terneuzenaar hiervoor als verdachte kon worden aangemerkt.

Na onderzoek bleek er sprake te zijn geweest van eerdere oogsten. De officier van justitie heeft daarom besloten het voertuig van de 50-jarige verdachte in beslag te nemen. "De officier wil hiermee een signaal afgeven dat misdaad niet mag lonen", zo zegt de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rvvhh (9-2-2019 om 14:59)
Hele goeie actie!! Ga zo door justitie!
john (8-2-2019 om 10:40)
Je hebt slimme wietkwekers die rijden in een tweede hands autootje of op de fiets , en je hebt ook domme wietkwekers en handelaren en die moeten zonodig in een dikke BMW r rijden
Kees (8-2-2019 om 08:35)
Top, publiekelijk voor joker zetten vervolgens uit huis trappen en helemaal leeg plukken. Totaal geen medelijden met dit soort mensjes.
Kees (7-2-2019 om 21:45)
De officier wil hiermee een signaal afgeven dat misdaad niet mag lonen", zo zegt de politie. Misdaad? Het is al jaren een halfslachtig walgelijk beleid van de regering. Teelt transport en bevoorrading is een misdaad. terwijl verkoop volkomen legaal is. Als je een winkel hebt dan word die via een zwaar geheim luikje bevoorraad. Dat mag dus niet maar verkopen wel. Complete geschifte politici. Doe het dan zoals Amerika en Canada. Alles vrijgeven. Dan heb je legale belasting inkomsten en geen criminaliteit en meer controle op veiligheid. Hier verdient de staat veel aan terwijl het nu veel kost
M (7-2-2019 om 20:08)
Goed zo als wij nog niet met zo een auto kunnen rijden dan mag deze man dat ook niet hè elk boontje komt om zijn loontje ha ha ha...
k (7-2-2019 om 19:37)
haha net goed