Weerbericht:
Enkele buien. In het noordoosten vanochtend plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 153 km

Witwassen: arrestatie en inbeslagnames

Toegevoegd: 07-02-2019, 19.25 uur
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - In het kader van een witwasonderzoek heeft de politie donderdag een 25-jarige man uit Sluiskil aangehouden. Dat is zojuist bekend gemaakt.


De man werd 's ochtends opgepakt in de Schepenenstraat. Er werd onder meer beslag gelegd op een computer, een televisie en een geldbedrag van enkele duizenden euro's. Ook werden in totaal vier auto's en een boot in beslag genomen.

Het onderzoek vond ook plaats in de buurt van het terrein aan de Stroodorpestraat waar vanochtend twee agenten onwel werden toen ze een zeecontainer openden. Op deze locatie werd ten minste één van de voertuigen in beslag genomen. Ook de motorboot stond hier, bedekt onder een groot zeil, gestald. De beide onderzoeken staan overigens los van elkaar.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (12-2-2019 om 09:11)
Terecht. Als je al jaren illegaal binnenharkt en lekker uitbundig van je zwarte geld geniet dan vraag je erom. Keihard aanpakken zulke lui.
Jokko van der Sneuk (8-2-2019 om 09:25)
aan deze zaak hangt dus toch wel een "luchtje" zie ander artikel van agenten die onwel werden.. misschien dat agenten voortaan met gasmaskers gaan werken, of een speciaal (witte pakken) team inzetten.?
sluiskillenaor (8-2-2019 om 07:45)
die gast was al jaren bezig met duistere praktijken, is al eens eerder tegen de lamp gelopen, hopelijk komt hij er nu niet met een taakstrafje vanaf !
Cookie-instellingen beheren