Weerbericht:
Naar het oosten wegtrekkende regen. Overdag af en toe zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewapende vrouw overvalt tankstation

Toegevoegd: 07-02-2019, 22.06 uur - Update: 07-02-2019, 22.36 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen is donderdagavond het Texaco-tankstation aan de Kennedylaan het doelwit geweest van een gewapende overval.


Een vrouw met een lichtblauw trainingspak aan en met een wit masker op bedreigde tegen sluitingstijd de aanwezige medewerkster met een mes. De dader ging er vervolgens vandoor met geld en sigaretten. Rond 20.50 uur kon alarm worden geslagen bij de politie.

Van de overvaller ontbreekt tot nu toe elk spoor. De politie is een onderzoek gestart en roept eventuele getuigen op om zich, al dan niet via Meld Misdaad Anoniem, te melden. Rond 22.10 uur liet de politie weten dat er nog altijd geen verdachte was aangehouden. Het zoeken in de omgeving is inmiddels ook gestopt.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Van Kloppeluide (11-2-2019 om 17:25)
Deze dader hoort bij een groep die er bekend om staat dat ze vaker anderen met wapens bedreigen. Hopelijk worden ze dit keer wel aangepakt door justitie.
20 maart (11-2-2019 om 06:35)
@ nina, uw seksisme is strafbaar in deze tijd, dat heet discriminatie, maar dat mag dan zeker omdat het om vrouwen gaat ? Alsof vrouwen alleen kids hebben en daar geen man aan te pas komt ? die dan volgens u geen excuus heeft om roofovervallen te plegen ? Waarom deze discriminatie terwijl iedereen weet dat het door het rutte kabinet komt dat veel mensen in de honger armoede moeten leven ? wat zijn dat voor gehersenspoelde propaganda praatjes ? geef alle mannen maar de schuld van de VVD of zo, belachelijk gewoon.
Brain (9-2-2019 om 07:55)
Wat een onzin!! Geen echte misdaad!! Oppakken en voor jaren in de bak steken! Die medewerker een trauma aansmeren en volgens mij word je in de opvoeding geleerd dit soort dingen nooit te doen.
Nina (8-2-2019 om 08:02)
Wat zou die vrouw bezield hebben vast een stel kids en geen geld voor eten of de huur.Het is niet echt een misdaad die vrouwen vaak plegen.
Cookie-instellingen beheren