Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en een enkele bui, morgen regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man (47) bestuurt auto onder invloed drugs

Toegevoegd: 08-02-2019, 18.42 uur
Man (47) bestuurt auto onder invloed drugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 47-jarige automobilist uit Arnemuiden is vanmiddag op de Koningsweg in Vlissingen betrapt op het rijden onder invloed van drugs.

De man moest een speekseltest uitvoeren en hieruit bleek dat hij THC had gebruikt: de werkzame stof in wiet. Door een arts is er vervolgens bloed afgenomen. Dit is naar het Nederland Forensisch Instituut (NFI) gestuurd zodat bepaald kan worden hoeveel de man precies had gebruikt.

Het rijbewijs van de man is ingenomen en het CBR gaat onderzoeken of de Arnemuidenaar nog wel geschikt is om auto te rijden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniempje (10-2-2019 om 09:59)
Normaal staan onze (super) helden bij de Mac Donalds in Middelburg nu hadden ze niks beters te doen dan deze Arnemuidenaar in zijn kraag te pakken who's Next...?!!;)
Kush (8-2-2019 om 22:33)
Dat je niet onder invloed mag rijden is logisch. Maar volgens mij kunnen ze alleen zien of er thc er gebruikt is ja te nee. Niet precies wanneer en hoeveel. Dus geen precieze waardes die veelzeggend zijn. ik hoop dat deze man er een zaak van maakt en een rechter is goed naar de materie kijkt. Je kan wel 2 bier drinken oid maar geen wiet van te voren roken? Komt met een fatsoenlijke test Ministerie van gezondheid? of wie dan ook.. En behandel wiet rokers op zijn minst net zoals alcohol drinkers. Komt bij dat mensen met medische wiet mogen rond rijden. Het is niet bevorderend maar echt significant slechter ga je er volgens onderzoek niet van rijden.