Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, later vanmiddag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Naar ziekenhuis na brand vaatwasser

Toegevoegd: 09-02-2019, 07.40 uur
Naar ziekenhuis na brand vaatwasser
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SLUIS - Eén persoon is vrijdagavond naar het ziekenhuis gebracht nadat in Sluis brand uitbrak in een appartement. Dat meldt de brandweer.


De brand woedde in de Klokstraat in Sluis en werd rond 19.10 uur ontdekt. De brandweer rukte vanuit Sluis uit met een tankautospuit. Vanuit Oostburg werd een hoogwerker op pad gestuurd maar deze hoefde niet daadwerkelijk ingezet te worden. Nadat er was geblust, heeft de brandweer het gebouw geventileerd.

Volgens de brandweer was er sprake van een brand in een vaatwasser en is één persoon voor controle naar een ziekenhuis gebracht. Salvage is ingeschakeld om te helpen bij het afhandelen van de schade.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750