Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Incident Westdorpe nog niet opgehelderd

Toegevoegd: 10-02-2019, 11.09 uur
Bij de politie hebben zich inmiddels drie getuigen gemeld.
Bij de politie hebben zich inmiddels drie getuigen gemeld.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - Het is nog altijd niet duidelijk wat zich vrijdag precies heeft afgespeeld bij het weiland in Westdorpe waar een auto en een verwarde man werden aangetroffen.


Een passant meldde rond 08.15 uur dat hij midden op een weiland bij de Vissersverkorting (vlakbij de grens met België) een personenauto zag staan. Enkele personen renden weg en van het Belgische voertuig stonden ramen en deuren open. Opgeroepen agenten troffen bij de auto een verwarde man uit het Vlaamse Moerbeke aan. Hij was echter zo verward, dat hij niet gehoord kon worden.

Tot nu toe is het volgens de politie nog altijd niet mogelijk geweest om van de man een verklaring af te nemen. Wel hebben zich, mede naar aanleiding van de berichtgeving op deze website, inmiddels drie getuigen gemeld. De politie gaat hen horen in de hoop hierdoor toch op korte termijn meer duidelijkheid te krijgen over wat er precies is gebeurd.

Nadat de auto was aangetroffen heeft de afdeling Forensische Opsporing van de politie uitgebreid sporenonderzoek gedaan. De auto is uiteindelijk getakeld door Kuzee. Getuigen die de grijsblauwe Ford C-Max vrijdag voor 08.15 uur hebben zien staan worden nog steeds verzocht zich te melden via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750