Weerbericht:
Zonnig, vrijdag overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Politie neemt rijbewijzen drankrijders in

Toegevoegd: 10-02-2019, 13.39 uur
Politie neemt rijbewijzen drankrijders in
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vannacht in Hengstdijk en Middelburg automobilisten betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.

In Hengstdijk reed een personenauto met hoge snelheid op de verkeerde weghelft in de Plevierstraat. Toen de bestuurder een politieauto voor zich zag opdoemen stopte hij. Na een eerste blaastest op straat wees een ademanalyse uit dat hij als beginnend bestuurder maar liefst negen keer te veel had gedronken. Zijn rijbewijs is ingenomen.

In de Stadhuisstraat in Middelburg zagen surveillerende agenten rond 03.55 uur een auto vertrekken uit een parkeervak. De bestuurster leek niet helemaal te weten waar ze naartoe moest, besloten de agenten een controle te doen. De 34-jarige Vlissingse vrouw bleek te veel gedronken te hebben. Ze wisselde nog van plaats met haar passagiere, maar moest desondanks toch haar rijbewijs inleveren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750