Weerbericht:
Tropisch warm, later vanmiddag en vanavond stevige onweersbuien
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Jongen (17) nacht cel in voor valse briefjes

Toegevoegd: 10-02-2019, 13.41 uur
Jongen (17) nacht cel in voor valse briefjes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RENESSE - In een café aan de Hogezoom in Renesse is in de nacht van zaterdag op zondag een 17-jarige jongen uit Scharendijke aangehouden omdat hij met een vals biljet van vijftig euro betaalde.


De jongen had twee valse biljetten van vijftig euro op zak en werd hierop betrapt toen hij iets wilde afrekenen. Volgens de medewerkers van het café was snel duidelijk dat het hier om vals geld ging. De politie werd gewaarschuwd en de jongen is rond 02.15 uur aangehouden.

Nadat zijn ouders in kennis waren gesteld van het voorval, is hij overgebracht naar een politiecellencomplex. Hier heeft hij de nacht doorgebracht. De jongen zal vandaag gehoord worden. De valse briefjes van vijftig zijn door de politie voor onderzoek in beslag genomen.

De jongen heeft de door hem gemaakte kosten overigens nog wel afgerekend met echt geld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750