Inbrekers bezoeken vijf woningen in Clinge

Toegevoegd: 10-02-2019, 17.03 uur

Inbrekers bezoeken vijf woningen in Clinge
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

CLINGE - Inbrekers hebben vrijdagavond diverse adressen bezocht in Clinge. Bij in totaal vijf woningen werd een inbraak gepleegd of een poging daartoe gedaan.

De verschillende inbraken vonden vermoedelijk plaats tussen 18.45 uur vrijdagavond en 01.30 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag. Bij een woning aan de Tiberghienweg werd een raam verbroken. Hier werd vervolgens een bedrag van enkele honderden euro's buitgemaakt.

Bij een woning aan het Bospad werd een slot geforceerd. Deze woning werd grondig doorzocht, maar de inbreker(s) heeft/hebben niets meegenomen. Bij een huis aan de 's-Gravenstraat werd een raam geforceerd. Vervolgens werden etenswaren meegenomen.

Bij een andere woning aan dezelfde straat werden de dieven vermoedelijk gestoord. Eén van de bewoners hoorde gerommel bij de deur. “Kennelijk kregen de inbrekers in de gaten dat er iemand thuis was, want hier bleef het bij een poging”, zo meldt de politie.

Bij de Brinkdreef werd het raam van een woning geforceerd. Het is nog niet bekend of bij deze inbraak goederen zijn buitgemaakt.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marina (11-2-2019 om 15:49)
't Is weer aardig raak in de omgeving. Mensen laat licht branden er zijn al nachtlampjes van 1 watt en zorg dat er een buitenlamp gaat branden als er iemand in de tuin kom. Er zijn simpele alarmen, kun je bevestigen bij deuren en ramen. En honderden Euro's in huis, hoe bewijs je het?
Jan (11-2-2019 om 10:54)
En onze politie helden stonden vast iemand op te wachten die een jointje had gerookt 2 dagen geleden, echt als je deze site bekijkt zakt je broek tog af hele dagen auto's op z'n kop overal verkeersborden onder auto's inbraken etc etc en wat doen onze over betaalde overdure politie systeem mensen opwachten waarvan ze weten die op dokters advies (als medicijn) wat thc gebruiken echt hopeloos en bang word ik van dat stelletje landverraders in gele hesjes zijn t hier in Nederland! Droevig politieagenten!!