www.hvzeeland.nl

Inbrekers bezoeken vijf woningen in Clinge

Toegevoegd: 10-02-2019, 17.03 uur

Door: Roland de Jong

CLINGE - Inbrekers hebben vrijdagavond diverse adressen bezocht in Clinge. Bij in totaal vijf woningen werd een inbraak gepleegd of een poging daartoe gedaan.

De verschillende inbraken vonden vermoedelijk plaats tussen 18.45 uur vrijdagavond en 01.30 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag. Bij een woning aan de Tiberghienweg werd een raam verbroken. Hier werd vervolgens een bedrag van enkele honderden euro's buitgemaakt.

Bij een woning aan het Bospad werd een slot geforceerd. Deze woning werd grondig doorzocht, maar de inbreker(s) heeft/hebben niets meegenomen. Bij een huis aan de 's-Gravenstraat werd een raam geforceerd. Vervolgens werden etenswaren meegenomen.

Bij een andere woning aan dezelfde straat werden de dieven vermoedelijk gestoord. Eén van de bewoners hoorde gerommel bij de deur. “Kennelijk kregen de inbrekers in de gaten dat er iemand thuis was, want hier bleef het bij een poging”, zo meldt de politie.

Bij de Brinkdreef werd het raam van een woning geforceerd. Het is nog niet bekend of bij deze inbraak goederen zijn buitgemaakt.