Drie bestuurders onder invloed van drugs

Toegevoegd: 11-02-2019, 11.36 uur

Drie bestuurders onder invloed van drugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de Oosterschelderegio heeft de politie dit weekeinde verschillende bestuurders betrapt op het rijden onder invloed van drugs.

Zondagavond werden bij controles nabij Goes twee overtreders betrapt. Uit de afgenomen speekseltesten kwam bij beide personen naar voren dat ze gebruik hadden gemaakt in cocaïne en THC, de werkzame stof in hennep.

Bij Zierikzee werd in de nacht van zondag op maandag ook iemand betrapt op het rijden onder invloed van verdovende middelen. Deze persoon scoorde 'positief' op het gebruik van THC en amfetamine. Van de drie is bloed afgenomen om de exacte waardes van de aanwezige hoeveelheid drugs te kunnen bepalen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750