Gaslek in Bloemenlaan Sint-Maartensdijk

Toegevoegd: 12-02-2019, 02.35 uur

De hulpdiensten bij het gaslek.
De hulpdiensten bij het gaslek.
1
© Foto: Brandweer Sint-Maartensdijk
Door: Manfred Berrevoets

SINT-MAARTENSDIJK - Aan de Bloemenlaan in Sint-Maartensdijk is maandagmiddag een gaslek ontstaan. De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen om metingen te verrichten.

De melding kwam even na half drie binnen bij de meldkamer van de brandweer. Deze stuurde direct de brandweer van Sint-Maartendijk en Sint-Annaland ter plaatse. De brandweer heeft metingen verricht en stelde vast dat het inderdaad om een gaslek ging. In meerdere woning werd een verhoogde concentratie gas gemeten.

Nader onderzoek wees uit dat er een lekkage was in de toevoer van het gas. Netbeheerder DNWG is ter plaatse gekomen om het lek te dichten. Om een veilige situatie te creëren heeft de brandweer een gedeelte van het trottoir afgezet met lint.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750