Gezochte man opgepakt langs A58

Toegevoegd: 12-02-2019, 02.43 uur

De politie langs de A58.
De politie langs de A58.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

KRABBENDIJKE - De Verkeerspolitie heeft tijdens een surveillance een voertuig aan de kant gezet welke niet verzekerd bleek te zijn.

Toen agenten de bestuurder aan de kant hadden gezet bleek tevens dat de eigenaar van het voertuig was geëmigreerd. Bij verdere bevraging bleek er een ook vordering van de belastingdienst open te staan en hiervoor is het voertuig dan ook afgesleept.

Als laatste bleek de bestuurster ook nog gesignaleerd te staan voor aanhouding voor een andere eenheid van de politie. De man is overgebracht naar het cellencomplex in Middelburg.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (12-2-2019 om 09:22)
Ja daar kon je op wachten... door controle camera's boven de A58 komt de melding vanzelf binnen, even staande houden, tja zulke figuren betalen niets geen apk geen, wegenbelasting, en ook geen verzekering , dat zijn de doorrijders bij jouw schade.... heeft nu wel GRATIS overnachting, op kosten van de belasting betaler. @Klaas, je hebt gelijk. deze auto word openbaar verkocht door de belasting dienst. meestal koopt een autodemontage bedrijf dit zo rond de 150€. (zelf naast gestaan een keer bij zo.n verkoping)
Klaas (12-2-2019 om 07:38)
Afslepen kost meer dan de waarde van het voertuig dus dat zal de schuldeisers niet helpen.