Weerbericht:
Morgen in de zuidelijke helft regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade na aanrijdingen op Tractaatweg in Terneuzen

Toegevoegd: 24-10-2006, 23.03 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - Op de Tractaatweg kwamen dinsdag om 16.50 uur twee personenauto’s met elkaar in botsing.

Een 36-jarige automobiliste uit de gemeente Terneuzen kwam vanuit de richting van Terneuzen en kon niet tijdig stoppen toen een voor haar rijdende 26-jarige man uit dezelfde gemeente afremde vanwege stilstaand verkeer voor het verkeerslicht bij de Langeweg.

Beide auto’s raakten beschadigd. Een 42-jarige vrouw uit Moerbeke Waas reed over de brokstukken die na de aanrijding over de weg verspreid lagen. Voor zover bekend raakte haar auto niet beschadigd.

Terwijl de aanrijding van 16.50 uur nog afgehandeld werd kwamen bij hetzelfde verkeerslicht nog twee auto’s met elkaar in aanrijding.

Ook hier betrof het een kop / staartbotsing, maar de schade aan beide auto’s viel mee. Het betroffen een 32-jarige vrouw uit Menen en een 45-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen. Zij hebben de schade onderling geregeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren