Weerbericht:
Wolkenvelden, ook wat zon en vrijwel overal droog. Morgen meer zon.
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

Fietser gewond bij ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 12-02-2019, 12.28 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een fietser is vanmorgen op de Boulevard in Vlissingen gewond geraakt. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Rond 11.20 uur kwam de fietser ten val op de Boulevard Bankert ter hoogte van de Coosje Buskenstraat. Meerdere politievoertuigen en een ambulance gingen met spoed ter plaatse.

Volgens een woordvoerder was er vermoedelijk sprake van een aanrijding waarbij naast de fietser ook een auto betrokken was. Naar de exacte oorzaak wordt nog onderzoek gedaan. Er wordt niet uitgesloten dat de fietser eerst ten val is gekomen en een automobilist deze vervolgens heeft geraakt.

De omgeving is enige tijd afgezet met linten vanwege het politieonderzoek. Ook het verkeer moest tijdelijk omrijden omdat de weg was afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren