Scooter aangereden door auto in Goes

Toegevoegd: 12-02-2019, 12.55 uur

De hulpdiensten in Goes.
De hulpdiensten in Goes.
1
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een ongeval op de Kloetingseweg in Goes is vanmorgen een bestuurster met haar scooter ten van gekomen.

De vrouw reed rond 11.25 uur over de Kloetingseweg toen zij door nog onbekende oorzaak werd aangereden door een personenauto. De bestuurster kwam ten val. Er is een ambulance ter plaatse gekomen die de dame heeft onderzocht, maar zij raakte niet gewond.

De bestuurder van de personenauto kon zijn weg vervolgen. De scooter is later opgehaald.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ano (19-2-2019 om 13:19)
Misschien de scooters gewoon 60 km laten rijden, zodat ze met het verkeer mee kunnen rijden? zijn behoorlijk wat aso autorijders die je inhalen omdat je scootertje niet harder dan 45km per uur kan.. zorgt voor gevaarlijke situaties.. overigens die belachelijke rollerbank controles eens afschaffen, en van het geld wat daaraan besteed wordt eens echt werk gaan doen.