Weerbericht:
Zonnig en warm, morgen overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Vlissinger voor tweede keer naar instelling

Toegevoegd: 13-02-2019, 22.05 uur
Vlissinger voor tweede keer naar instelling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Geheel volgens de eis van de officier van justitie in Middelburg heeft de rechtbank de 32-jarige A. B. uit Vlissingen voor de tweede keer de zogeheten ISD-maatregel opgelegd.

Deze maatregel, bedoeld voor veelplegers, duurt maximaal twee jaar en in die tijd kunnen ze (met hulp) aan zichzelf werken. Voor wie niet wil meewerken betekent het dan twee jaar 'kaal zitten'. B. werd ervan verdacht op 18 en 19 september vorig jaar bij de AH in zowel Vlissingen als Middelburg de nodige spullen te hebben gestolen, zoals veertien pakken vlees, meeneemmaaltijden en luchtverfrissers.

Ook zou hij op 24 oktober een ruzie hebben beslecht door een klap uit te delen. Dat hij het slachtoffer ook nog zou hebbe bedreigd dood te schieten vond de rechtbank niet bewezen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750