Weerbericht:
Wolkenvelden, ook wat zon en vrijwel overal droog. Morgen meer zon.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Onderzoek na botsing in Sint-Annaland

Toegevoegd: 14-02-2019, 12.57 uur
Door: Manfred Berrevoets

SINT-ANNALAND - De politie heeft donderdagmorgen uren lang onderzoek gedaan na een ongeluk in Sint-Annaland.


Rond 09.30 uur vond er op de Bierensstraat ter hoogte van de Zuidstraat een aanrijding plaats waarbij een fietser en een bestelbusje betrokken waren. De fietser is vermoedelijk met de bedrijfswagen in botsing gekomen waarna deze ten val kwam. Er is een ambulance ter plaatse gekomen die het slachtoffer met onbekend letsel naar het ziekenhuis heeft gebracht. De bestuurder van het busje is ter plaatse aangehouden en naar het politiebureau gebracht waar hij zal worden verhoord.

Omdat de toedracht van de aanrijding onduidelijk was is de politie ter plaatse een technisch onderzoek gestart. Zo zijn er diverse sporen op het wegdek gemarkeerd en vastgelegd op foto. Om op een later moment verder technisch onderzoek te kunnen doen zijn zowel de fiets als de auto in beslag genomen. Een bergingsbedrijf heeft deze weggesleept. Rond 12.15 uur was het onderzoek volledig afgerond en kon de weg weer worden vrijgegeven.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (14-2-2019 om 14:50)
"Typisch" busje met dito kenteken. Hopelijk maakt de fietser het goed.
Cookie-instellingen beheren