Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, maandag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man slaat drie vrouwen in Terneuzen

Toegevoegd: 14-02-2019, 15.56 uur
Man slaat drie vrouwen in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Een 22-jarige man uit Terneuzen is vanmiddag aangehouden omdat hij in het centrum van Terneuzen drie vrouwen had geslagen.


Een vrouw liep samen met haar dochter rond 12.30 uur in de Noordstraat toen een fietser haar passeerde en haar raakte. De vrouw reageerde geschrokken en riep “Hé, pas op”. De man springt van zijn fiets, en begon te schreeuwen en te schelden. Hij gaf de vrouw een flinke klap. De vrouw viel en haar dochter springt direct tussenbeide. Hierdoor kreeg ook zijn klap.

De man pakt zijn fiets en al schreeuwend en vloekend rijdt hij verder. Verderop in de Noordstraat stapt hij weer af en opnieuw geeft hij een vrouw zomaar een klap. De vrouw valt en de man geeft haar nog een trap. Een voorbijganger springt er tussen en voorkomt dat de man nog meer geweld kan gebruiken. Weer fietst hij verder. De voorbijganger rent, al bellend naar de politie, achter de verdachte aan.

Op de Axelsestraat is hij direct aangehouden en meegenomen naar een politiebureau voor verhoor. De drie vrouwen hebben aangifte gedaan van mishandeling. Agenten namen enkele getuigenverklaringen op. De politie doet verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moorkop (15-2-2019 om 20:32)
Jacob, ga lekker ergens anders je politieke propaganda/promotie tour voeren; u bent zeer on-origineel!
Jacob (15-2-2019 om 08:58)
Steeds vaker komen zulke incidenten voor. Hoe zou dat nu komen. Vraag dat eens aan onze geweldenaar in den Haag die zou ze wel een lesje leren. Bezuinigen in de zorg is in mijn ogen de grote boosdoener. Het sluiten van psychiatrie heeft daarmee te maken. Dus Rutte en co. bedankt. En als u gaat stemmen denk daar maar eens aan.
ger (15-2-2019 om 08:24)
@P ben bang dat je gelijk krijgt, het systeem wat zogenaamd rechtvaardig moet zijn is gemaakt voor criminelen en niet voor hun slachtoffers...
P (14-2-2019 om 16:56)
En wat is straks de straf of boete??? Hoop dat dat ook eens bekend gemaakt word, maar zal wel zijn ," mag je nooit meer doen he""