Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 234 km

Bestuurder ongeluk Sint-Annaland had gedronken

Toegevoegd: 14-02-2019, 16.04 uur
Het politieonderzoek in Sint-Annaland.
Het politieonderzoek in Sint-Annaland.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

SINT-ANNALAND - De bestuurder die vanmorgen betrokken was bij een ongeval in Sint-Annaland reed onder invloed van alcohol. Dat heeft de politie bekend gemaakt. Het gaat om een 27-jarige man uit Litouwen.


De man kwam rond 09.30 uur met zijn betelwagen in botsing met een fietser op de Bierensstraat. Volgens de politie was hij vermoedelijk aan het keren op de weg. De gevallen fietser is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder is gelijk aangehouden voor het rijden onder invloed en verhoord op het politiebureau.

De Verkeerspolitie heeft de gehele morgen onderzoek gedaan in de Bierensstraat. Zo zijn er diverse sporen op het wegdek gemarkeerd en vastgelegd op foto. Om op een later moment verder technisch onderzoek te kunnen doen zijn zowel de fiets als de auto in beslag genomen. Een bergingsbedrijf heeft deze weggesleept. Rond 12.15 uur was het onderzoek volledig afgerond en kon de weg weer worden vrijgegeven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren