Weerbericht:
Bewolkt, regen en sneeuw. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Grote zoekactie naar vluchtende automobilist

Toegevoegd: 16-02-2019, 17.25 uur
Foto 2 van 5

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Danny dashcam (17-2-2019 om 06:33)
@ Vlissinger, Veel systemen nemen steeds maar een paar minuten op, zodat het systeem niet vol zit met uren niks, dus was gaan de meeste mensen terug kijken naar de laatste 3 minuten en die zullen ze vaak spenderen aan parkeren of de garage thuis in rijden ;)
Reiger (16-2-2019 om 21:20)
Zal toch niet zo zijn dat deze mafketel ontsnapt, na het aan rijden van een Politieagent. Er zal toch wel iemand wat gezien hebben?? En als die voorruit zo beschadigd is, moet dat toch ook wel op vallen, lijkt me? Hopen dat Politie hem pakt!
Vlissinger (16-2-2019 om 18:59)
Misschien handig als mensen met dashcam die rond dat tijdstip hebben rondgereden in Vlissingen even kijken of ze deze gestoorde narcist hebben vastgelegd of niet? Kleine moeite lijkt me.
Cookie-instellingen beheren