Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Politie sleept auto’s weg bij woning Vlissingen

Toegevoegd: 16-02-2019, 17.45 uur
De auto's bij de woning in Vlissingen.
De auto's bij de woning in Vlissingen.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Vrijdagmiddag zijn met een machtiging van de Rechter-commissaris bij een woning aan de Nieuwe Zuidbeekseweg in Vlissingen twee voertuigen in beslag genomen.


De eigenaar van de voertuigen heeft volgens de politie eerder financieel voordeel behaald uit een strafbaar feit. Om die reden heeft het Openbaar Ministerie bij de rechtbank een vordering ingediend tot ontneming van dit zogenoemde wederrechtelijk verkregen voordeel.

De rechter heeft bepaald dat de man 87.222 euro terug moet betalen aan de staat. Het geld dat vrijkomt bij de verkoop van de voertuigen wordt in mindering gebracht op het nog openstaande bedrag.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren