Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Drugsgebruiker mishandelt vrouw in Goes

Toegevoegd: 17-02-2019, 13.48 uur
Drugsgebruiker mishandelt vrouw in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Afgelopen nacht is een 18-jarige jongen uit Arnemuiden aangehouden bij een café aan de Grote Markt in Goes. Hij wordt verdacht van mishandeling van een 22-jarige vrouw uit Yerseke.


Omstreeks 01.30 uur worden agenten naar de Grote Markt gestuurd na een melding van een mishandeling bij een café. Daar aangekomen blijkt dat er een vrouw is mishandeld door een jongen. Hieraan is een woordenwisseling in het café vooraf gegaan. Volgens de vrouw is zij door de jongen geduwd en krijgt door deze actie een plens drank over haar kleding. Als zij daarover iets zegt, schelt de verdachte haar direct uit.

Omdat het slachtoffer vermoedt dat de jongen dronken is, probeert zij vervolgens weg te lopen van het incident. Hiervoor krijgt zij de kans niet omdat de jongen haar direct klappen in haar gezicht geeft. Ook nadat zij is gevallen blijft deze haar tot bloedens toe slaan. Vervolgens stopt de mishandeling en loopt de vrouw naar buiten. Daar zoekt de jongen opnieuw de confrontatie door met een glas op haar af te stormen.

Gelukkig weet de vrouw de aanval af te slaan, maar kon niet voorkomen dat zij opnieuw valt. Omstanders ontzetten het slachtoffer en bellen de politie. De amokmaker is vervolgens aangehouden en meegenomen naar een politiecellencomplex.

Tijdens zijn fouillering komt er een zakje met MDMA tevoorschijn. Uit een speekseltest blijkt dat hij onder invloed van drugs is. Om die reden is ook een bloedtest afgenomen. De vrouw heeft aangifte tegen hem gedaan. De jongen wordt in de loop van de dag gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
exportzeeuw (18-2-2019 om 09:35)
een echte held! vrouwen mishandelen,en tot zelfs op de grond blijven aanvallen.. nee dan ben je goed bezig. hoop dat hij goed gestraft word voor deze kansloze actie..
Klaas (17-2-2019 om 14:09)
Lekker ventje moet dat zijn. Hij heeft de dame bewust een 2e keer aangevallen dus is er voorbedachte rade! Gelijk heel hard aanpakken zulke lui en succes voor het meisje want die zal niet meer zo lekker op stap gaan.
Cookie-instellingen beheren